Kotimainen
kasviproteiini. Makaronilaatikkoon, pataruokiin, keittoihin, kastikkeisiin,
pihveihin. Härkäpapu sopii erinomaisesti esimerkiksi jauhelihan tilalle
moniin erilaisiin ruokiin. Ei vaadi liottamista. Minimi keittoaika
sellaisenaan 3-5 minuuttia. Huuhtele ennen ja jälkeen keittämisen. Osana
muuta ruokaa keittoaika 10-20 minuuttia, oman maun mukaan. Kätevä ja maistuva
kasviproteiini kaikkeen ruoanlaittoon/Krossande bondbönor. Tuote pakataan
tiloissa jossa saattaa esiintyä jäämiä viljakasveista, soijasta, mantelista
ja pähkinöistä.
Ingredienser: Finska bondbönor. Kan innehålla spår av
spannmål, soja, mandel, eller nötter. Ravintoarvo/Näringsvärde per 100g:
Energiaa/Energi: 1582kj (378kcal) Proteiini/Protein:33g Rasvaa/Fett: 1,0g
josta tyydyttyyttä/varav mättat: 0g Hiilihydraattia/Kolhydrat: 58,3g josta
sokereita/varav sockerarter: 2g Ravintokuitua/Kostfiber: 8,8g Suolaa/Salt:
0,01g Foolihappo/Folsyra: 423mikrog